Opvallend: De Sede DS-600

08 August 2017

DS-600 van De Sede is hun absolute klassieker, en dat is niet zo bijzonder want het is een opvallende verschijning! Zitelementen vloeien als een slang aan elkaar. En deze verschijning blijft niet onopgemerkt, in deze blogpost zoomen we er eens op in.

DS-600

Uitzonderlijk design, onbeperkte configuratie opties, maximale functionaliteit en onderscheidend zitcomfort. Dat maakt de DS-600 tot een icoon. In 1972 ontworpen door Ueli Berger, Eleonore Peduzzi Riva, Heinz Ulrich en Klaus Vogt. De sofa bestaat uit ongelimiteerde zitelementen met oneindig veel opties. Gestoffeerde onderdelen kunnen aan elkaar bevestigd worden, met of zonder rugleuning. Zo ontstaat er een heel mobiel concept dat een soort van slangvormige constructie vormt.

De speciale verschijning is verkrijgbaar in 17 verschillende soorten leer en 16 verschillende stoffen. Hierdoor creëer je de uitstraling die jij wil.

Semi Permanent en Galerie Bengelsträter

Een speciaal event voor designers is Semi Permanent in Australië. Op 11 en 12 augustus 2017 is het weer zover. Creativiteit en ideeën worden hier gedeeld. Zo ook de DS-600. Deze wordt tentoongesteld tijdens het tweedaagse evenement , net als bij Galerie Bengelsträter waar de sofa van 22 tot en met 25 juni tentoongesteld werd.

Ook was het model deze maand te bewonderen in het magazine Wohndesign, waar de trotse eigenaren vertellen over de bijzondere DS-600.

Meer zien van De Sede? Kom langs bij Van Waay Interieurs in Benthuizen. Wij adviseren je graag en e koffie staat altijd voor je klaar.

DS-600 is de klassieker van De Sede

Verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende stoffen en leersoorten

Alle elementen samen worden een slangvormige sofa