Rolf Benz

De Nevola lijkt voor uw leven gemaakt

Meer over Rolf-Benz

Rolf Benz Nuvola: Een bank om op te leven

30 November 2016

Wat je ook doet, of je nou in je eentje geniet van een rustig moment of juist tijd doorbrengt met het gezin, vrienden of kennissen; de nieuwe Rolf Benz NUVOLA lijkt voor jouw leven gemaakt. De meest uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk door de grote keuze uit losse elementen. De combinatiebank valt op door zijn ongedwongen, op internationale trends gebaseerde uiterlijk en maakt van elke woonruimte een plek waar het leven bruist, of soms ook tot rust komt. Wat jij wil.

Elk los element van het modulaire bankprogramma is gekoppeld of vrijstaand inzetbaar. De elementen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, met of zonder arm- of rugleuning of met voetenbanken. Hierdoor kan je op elk gewenst moment de opstelling afwisselen naar je woonstijl op dat moment.

Ultiem comfort voor iedereen

Na een drukke dag kan het heerlijk zijn om alle drukte achter je te laten en neer te ploffen op de bank. Met de nieuwe NUVOLA kan dit comfortabeler dan ooit tevoren. Met het nieuwe zitcomfort Lounge Deluxe, een zeer zachte en tegelijkertijd stevig ogende zitting waarin je soepel en langzaam wegzakt. De zitting bestaat uit drie schuimsoorten die zich naar het lichaam vormen met een daarop gelegen mat van een innovatieve hightechvezel en een afdeklaag van drie lagen. Om aan alle zitvoorkeuren tegemoet te komen, is daarnaast ook het beproefde zitcomfort Lounge Plus met een rustiger oppervlak verkrijgbaar. Ook op de kussens is niet bespaard voor de perfecte ontspanning in alle houdingen. Bijvoorbeeld het nekkussen met daaraan vastgenaaide nekrol voor een echt comfortabele hoge rugleuning.

De ideale aanvulling

Omdat de losse elementen van de NUVOLA uit elkaar geschoven kunnen worden, is de Rolf Benz 987 de perfecte aanvulling op het banksysteem. Het tafeltje kan aan de gestoffeerde elementen van de bank worden vastgemaakt, kan tussen de elementen komen te staan of een praktische ‘legruimte’ vormen voor achter de bank.

De meest uiteenlopende opstellingen van de NUVOLA zijn mogelijk door de grote keuze uit losse elementen. De bank past zich aan aan jouw leven.

Door het nekkussen met vastgenaaide nekrol De kussens van de NUVOLA zorgen voor zitcomfort en ontspanning.

De Rolf Benz 987 is de perfecte aanvulling op de NUVOLA, het tafeltje kan tussen de elementen, of erachter als ‘legruimte’.