Bloggers en hun Artifort

Een kijkje binnen

Maak hier een afspraak met een interieuradviseur

Ontdek de interieurs van bekende bloggers

24 July 2017

Benieuwd naar hoe bekende bloggers hun interieur inrichten met design? Artifort ook! Zij gaven 5 bloggers een exclusieve rondleiding achter de Artifort schermen en lieten hen na afloop een meubel uitkiezen. Hierbij mochten zij zelf de kleur, stof en afwerking bepalen zodat het meubel perfect in hun interieur zou passen. Wij geven je een kijkje in de verschillende interieurs van de bloggers!

“Zilverblauw”

Bloggers Anki en Casper kozen voor de C683, ontworpen door Kho Liang Ie in 1968. Speciaal voor hen werd de bank gemaakt, met een gepoedercoat groen onderstel en lichtblauwe bekleding. Deze combinatie maakte het wel een beetje spannend, maar wat zijn ze blij met de bank! “Een meubel voor het leven dat we nooit meer kwijt willen”.

“Oh Marie!”

Marlous van Oh Marie! liet haar oog vallen op de Bras bank, ontworpen door Khodi Feiz in 2014. Zij koos voor een wijnrode stof, in combinatie met een roze onderstel. Ook zij maakte zich zorgen over de spannende keuze die ze had gemaakt, maar gelukkig werkte het erg goed samen. “Het geeft de bank zsa-zsa-zu, voor zover hij dat nodig zou hebben overigens”.

“&SUUS”

Suzanne van &SUUS heeft een licht interieur met een houten vloer en witte muren met daarbij een grijze bank. Voor het meubel dat ze van Artifort uit mocht kiezen, ging ze voor een simpel ontwerp met ronde vormen. Het onderstel is gepoedercoat mat zwart, mooi bij de zwarte accessoires, en de zitting is koraalroze-oranje. “Hij maakt onze woonkamer opener, ruimer en vrolijker”.

“The Nice Stuff Collector”

Theo-Bert van The Nice Stuff Collector werd blij gemaakt met een, naar eigen zeggen ‘enorme design klassieker’: Mushroom van Pierre Paulin. De oranje fauteuil is een eye-catcher in zijn interieur! “Of het ‘m in de kleur zit of niet, ik voel mij nu net de koning in deze Mushroom;)”

“Vosgesparis”

Als groot fan van industriële interieurs koos Desiree van Vosgeparis voor Perching door Studioilse. Naast dat deze stoel perfect past in haar interieur, houdt ze van meubels die overal in huis gebruikt kunnen worden. Zo kunnen stoelen van de eettafel, naar de werkkamer, naar de patio.

Foto’s van de spannende interieurs van de bloggers vind je hieronder. Laat je inspireren!

De C683 van Zilverblauw

De Bras bij Oh Marie! thuis

De Orange Slice bij &SUUS

De oranje Mushroom bij The Nice Stuff Collector

Vosgeparis koos voor de Perching