Opblaasbaar genieten

Lamzac neemt elk park, strand, festival… en hart over!

Klik hier voor meer inspiratie

Een loungebed waar je maar wil, wanneer je maar wil

29 August 2017

Als je al gek bent op de Fatboy Original, de klassieke zitzak, dan móet je wel gek zijn op de Lamzac van dit merk. Met dit opblaasbare loungebed kan je op iedere denkbare plek binnen enkele seconden genieten. Hoe dit zo makkelijk kan? Hij is vulbaar met lucht!

Relaxen binnen een paar seconde

Neem je Lamzac mee naar waar je maar wil en geniet binnen enkele seconden! Vul de Lamzac via de grote opening met lucht en het relaxen kan beginnen.

Marijn Oomen is het Nederlandse brein achter dit model. Hij ontwierp de Lamzac in 2010, toen hij zich realiseerde dat het veel meer moeite kost om een luchtmatras te vullen met lucht, dan om hem leeg te laten lopen. Met de Lamzac ontwierp hij een loungeproduct dat wel gemakkelijk gevuld kan worden met lucht. De demonstratievideo’s gingen viral en zijn inmiddels als miljoenen keer bekeken. Bekijk de video via de beeldslider hieronder.

Samenwerking met Fatboy

In maart 2016 besloot Marijn om een samenwerking aan te gaan met Fatboy the original zodat hij kon blijven voldoen aan de enorme vraag naar het populaire product. Deze samenwerking heeft toen geleid tot de lancering van de nieuwe Lamzac the original 2.0!

Overal relaxen op de Lamzac the Original 2.0

Het sterke materiaal van de Lamzac staat toe om zowel buiten als binnen te relaxen. Dus of je nu een dagje naar het strand gaat, naar het park of misschien wel op wintersport; de Lamzac is je beste vriend. En ook omdat het materiaal zo sterk is, kan je er met meerdere mensen op zitten of liggen! De Lamzac kan tot 200kg aan, dus reken maar uit hoeveel mensen je plaats kunt nemen ;)

Je kan er niet meer omheen: Lamzac neemt elk park, strand, festival… en hart over!

Meer opblaasbaar plezier van Fatboy

Wist je dat dit niet het enige opblaasbare ontwerp van Fatboy is? Maak ook kennis met de CH-AIR! Op deze stoel voel je je majestueus! Om te zorgen dat je niet wegdrijft als je relaxt op het water, is er een bijpassend anker in de vorm van een zakje ontworpen. Ideaal! Voor het opblazen van deze stoel heb je wel een pomp nodig, maar met de bijpassende draagtas en het handige ‘anker’, neem je de CH-AIR met liefde overal mee naar toe. De stoel is verkrijgbaar in 3 matte kleuren, het kussen en het anker zijn verkrijgbaar in 6 kleuren.

Kom de relaxmeubelen van Fatboy beleven bij Van Waay Interieurs!

De Lamzac the Orginal 2.0 is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren

De Lamzac is jouw beste vriend

Op vakantie of thuis, de Lamzac gaat overal mee naar toe

Optimaal relaxen binnen enkele seconden

Het opblazen van de Lamzac is eenvoudig, je ziet het in deze video

Ook in de sneeuw lig je heerlijk op de Lamzac