Fatboy

Onze favorieten uit de collectie

Opvallende stukken uit de Fatboy collectie

01 August 2017

Natuurlijk kennen we allemaal de klassieke fatboy zitzak die uit vele interieurs niet is weg te denken. Van kinderkamers tot design interieurs en tuinen. Nu is het alleen niet zo dat dit het enige is dat Fatboy doet. Er zijn nog veel meer leuke producten te ontdekken om je interieur mee te verrijken.

Fatboy Snacklight

Serveer je snacks in stijl! De Snacklight vormt altijd het middelpunt van de belangstelling. Het stoere metaal in combinatie met hoogwaardig kunststof is een perfecte match! De magneet in de bodem zorgt ervoor dat de lamp stevig op het plateau blijft staan, maar geeft tegelijkertijd ook vrijheid om hem te plaatsen waar je wil. De lamp is ook nog oplaadbaar, waardoor hij ook voor buiten geschikt is.

Thierry le Swinger

De Thierry le Swinger is een multifunctionele lamp. Met het bijgeleverde touw hang je hem gemakkelijk op, maar het is ook mogelijk om de lamp in de grond te prikken met de speciaal ontwikkelde staander. Zo gebruik je de lamp gemakkelijk voor een picknick in het gras of op het strand, want ook deze is oplaadbaar!

Fatboy Baboesjka

Fatboy’s Baboesjka is geïnspireerd op de stapelbare Russische Matroesjka poppetjes. Deze mix&match poef bestaat uit drie losse kussens op elkaar gestapeld, bij elkaar gehouden door een verstelbare riem gemaakt van buffelleer. Met 21 beschikbare prints stel je jouw perfecte Baboesjka samen.

Tablet Tuxedo

Je tablet beschermen en hem er tegelijkertijd fantastisch uit laten zien? Dat kan! Tablet Tuxedo is ontworpen en getest om je tablet veilig te houden, maar dan op de meest stijlvolle manier. Verkrijgbaar in 11 kleuren, dus voor ieder wat wils.

Lekkerplèkkuh met Fatboy

Vroeger kon je losgaan met boerderijplaatjes op het autoraam, vanaf nu kun je losgaan op je woonkamerraam. Kies voor de ‘Blub’ set voor een diepzeeduik, ga op citytrip met de Big Ben of de Eiffeltoren of maak een wandeling in het bos met de ‘Flora&Fauna’ stickers op het raam. De stickers zijn makkelijk te verwijderen en te hergebruiken dus je verandert in een mum van tijd je uitzicht.

De Snacklight, serveer je snacks in stjil!

Met de Thierry le Swinger hoef je nooit meer naar binnen

Baboesjka, mix&match je eigen poef

Zo veilig mogelijk, zo mooi mogelijk

Tuxedo is de beste bescherming voor jouw tablet

Versier je raam met Lekkerplèkkuh Flora&Fauna

Waan je in New York met Lekkerplèkkuh