Interstar

Duurzaam op vele manieren

Meer over Interstar

Duurzaamheid als woontrend met Interstar

25 November 2016

Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam!

De vele mogelijkheden van Interstar

De designs van Interstar, fabrikant van wandsystemen, kasten, dressoirs, tafels en stoelen, zijn zo afgewogen en sterk dat ze tientallen jaren lang mooi blijven. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstar programma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?

"Een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu"

Interstar kent vele mogelijkheden wat betreft de kleuren en materialen van de meubels. Door voor verschillende oppervlakken, verschillende kleuren te kiezen kunt u een sfeer creëren die helemaal bij u en uw interieur past. Interstar heeft een kleurenpalet met meer dan 20 kleuren, van verschillende houtpatronen tot een warme kleur rood. Zit jouw kleur er toch niet bij? Je meubel kan op aanvraag en tegen meerprijs in de door je gewenste kleur worden gespoten. Hierdoor past uw meubel moeiteloos in uw interieur en blijft het passen door de jaren heen, ook al gaat het met de tijd mee. Duurzaam dus.

Fabrieken in Nederland

Interstar heeft twee fabrieken in Nederland en één in Bosnië. De materialen van de systemen van Interstar worden grotendeels in de fabrieken in Nederland op maat gemaakt, gebruiksklaar gemaakt en in elkaar gezet. Dit zorgt voor veel minder uitstoot van schadelijke stoffen tijdens de reis over de wereld.

Een mooie speelse opstelling, in deze opstelling worden alle dieptes uit het Interstar systeem gebruikt. Volledig samen te stellen naar uw wensen, bijvoorbeeld met Rosé handvaten!

Interstar staat bekend om zijn zwevende kasten. Toch zijn er ook diverse zelfstandige losse kast oplossingen

Door de keuze uit verschillende onderstellen, kleuren en materialen passen de solitaire kasten van Interstar in ieder interieur en maak je ze zo tijdloos als je wilt..