LEOLUX

Ontdek de wereldstijlen

Meer over Leolux

Ontdek de vier stijlwerelden van Edward van Vliet voor Leolux

03 October 2017

In zijn rol als strategic creative director definieerde Edward van Vliet vier stijlwerelden voor Leolux. Vier sferen die de basis zijn van nieuwe kleuren, materialen en patronen voor de Leolux collectie. Wij nemen je mee in deze vier stijlen. Laat je inspireren!

ROYALE

Niets brengt zo veel rust als de natuur. Laat je daarom inspireren door natuurlijke invloeden! Warme, lichte kleuren als houttinten helpen je om een interieur te creëren waarin je heerlijk kunt ontspannen. De combinatie van natuurkleuren en materialen met verschillende structuren zorgen voor een stijlvolle balans. Maar ook de rijkheid van een glans en donkere tinten komen goed tot hun recht.

Natuurlijk is er ook ruimte voor kleur in deze stijlwereld. Voeg karakter toe met accessoires in een rijke okerkleur, of in een chique koper- of goudtint.

CLASSIC

Klassieke elementen die een rijk verleden helemaal van deze tijd maken, dat omschrijft de stijlwereld Classic.

In deze woonstijl hou je de basis neutraal en warm, de materialen maken de stijl af. Ga voor rijke materialen als natuursteen. Dit laat je niet terugkomen in de vloer, maar wel in het blad van de salontafel. Ook velours is een mooi, rijk materiaal. Dit kan je terug laten komen in kussens en gordijnen, maar als je durft ook op de bank of poef.

FRESH

Als je wil dat er iets te beleven is in je interieur, kies dan voor een eigenwijze, levendige en kleurrijke vormgeving!

Blauw, roze en groen maken de dienst uit in dit interieur. Dit is kleurrijk, maar niet zonder balans. De zachte tinten roze en blauw en de rustige tint groen zorgen voor een rustig geheel. Bij deze gebalanceerde kleurencombinatie passen vrolijke en speelse elementen. Denk aan opvallende, geometrische vormen en glanzende metaalcoating voor de poten van meubels!

URBAN

‘Wie buiten naar binnen haalt, maakt zijn wereld twee keer zo groot’. Groen brengt leven en speelt daarom een hoofdrol in het creëren van een fris en kleurrijk interieur. Maar er zijn meer mogelijkheden om je eigen urban jungle vorm te geven.

Bij het combineren van kleuren is het cruciaal om te bepalen welke energie je wil dat de ruimte mee krijgt. Met fris groen, bescheiden blauw en karakteristiek rood creëer je bijvoorbeeld een energiek geheel. Ook met een accentwand met een jungledessin geef je de ruimte een urban jungle effect. Tip! Zet de bank hiervoor zodat het je moment van ontspanning niet in de weg kan staan.

Behoefte aan meer inspiratie? Kom langs bij Van Waay Interieurs in Benthuizen, we staan met een kopje koffie voor je klaar.

Stijlwereld Royale: met invloeden uit de natuur

Stijlwereld Classic: maak een rijk verleden helemaal van deze tijd

Stijlwereld Fresh: eigenwijs, levendig en kleurrijk

Stijlwereld Urban: haal buiten naar binnen