Montis

Arian Brekveld ontwierp een vriend voor het leven

Meer over Montis

BACK ME UP van Montis: he's got your back

06 June 2017

De naam BACK ME UP zegt het al: he’s got your back. Een vriend voor het leven! Verkrijgbaar in een gewone versie voor aan de keukentafel, de Salon uitvoering en de Lounge. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in stof en leer. Benieuwd? Lees snel verder.

BACK ME UP

Hij ondersteunt je in het dagelijks leven. De organische rugleuning voelt vriendelijk aan en veert zachtjes met je mee. Daarnaast biedt de stoel stevig comfort, precies waar je het nodig hebt. Dit komt door het hoogwaardige schuim dat verwerkt is in de zitting en in de rug. Ontdek deze eigentijdse stoel die unieke vormgeving en modern zitgemak samenbrengt.

Salon en Lounge

Met de BACK ME UP Lounge en Salon uitvoering geeft Arian Brekveld een eigentijdse draai aan de volumineuze clubfauteuil. Het subtiele ontwerp geeft je de ruimte, zowel fysiek als in je hoofd. Waar je de fauteuils ook neerzet, ze vragen om ontspanning. De elegante armleuningen bieden je verrassend veel ondersteuning en comfort, ook als je op je laptop of tablet aan het werk bent.

Voor het onderstel heb je keuze uit een elegante draaipoot of vier houten poten die zich gracieus naar buiten spreiden.

Arian Brekveld

Arian Brekveld studeerde in 1995 af aan de Design Academy Eindhoven en sinds 1998 werkt hij zelfstandig vanuit zijn studio in Rotterdam. Zijn werk kenmerkt zich door de heldere, klare lijnen en het resultaat is een bijna sobere vormgeving met een tijdloze waarde. Deze wordt gedefinieerd door een grondig vormonderzoek en een smaakvol en intelligent kleur- en materiaalgebruik.

Spannend aan de werken van Brekveld zijn de ogenschijnlijk altijd functionele producten, die vaak pas bij een nadere beschouwing een tweede laag blijken te bevatten.

De BACK ME UP familie vind je in Benthuizen bij Van Waay Interieurs. De koffie staat voor je klaar!

De BACK ME UP van Montis, in leer en stof

Ook verkrijgbaar in de Lounge en Salon uitvoering

Arian Brekveld ontwierp de stoel die doet wat hij belooft: jou ondersteunen