Spectral

De tv's van Loewe in combinatie met de smart tv meubels van Spectral

Meer over Spectral

Loewe en Spectral: een smart combi

21 November 2016

De Duitse elektronicaproducent Loewe en de eveneens Duitse meubelfabrikant Spectral slaan de handen ineen. Beide fabrikanten van premium-producten spannen zich in om meubels op de markt te brengen waarin de televisies en andere producten van Loewe perfect worden verwerkt.

Kabels zul je niet meer tegenkomen in je woonkamer. Smart Furniture noemt Spectral dit; je ziet nergens een kabel, maar de elektronica is toch zeker aanwezig.

De meubels van Spectral worden aangepast aan de grootten van de televisies. De AV-meubels zijn in drie verschillende formaten te krijgen. Ook wordt voorzien in een aantal kleuren; white, anthracite of petrol-blue. Naast het variëren in kleur kun je de meubels ook nog combineren om tot je eigen individuele Loewe | Spectral rack te komen.

Omdat de televisies van Loewe op een buis van aluminium worden gezet, waarin de kabels zijn weggewerkt, kunnen de schermen worden gedraaid. Deze buis wordt de turning adapter genoemd en laat de Loewe tv optisch zweven en met een pinkbeweging draaien.

Nóg unieker

Elk Loewe | Spectral meubel kan nog unieker worden gemaakt dankzij de toevoeging van Smart Charge (WLC). Hierdoor kan je telefoon draadloos opgeladen worden via Qi-standaard, die dus wordt geïntegreerd in je meubel. Leg simpelweg je telefoon op de glasplaat markering en hij zal zij draadloos opladen.

Goed geluid uit een Loewe tv is al een vast gegeven maar wanneer je naast de Loewe tv ook nog een bijpassende subwoofer of soundbar wenst en deze niet in het zicht wilt hebben kan je ook nog kiezen voor een subwoofer voorbereiding in het Loewe | Spectral meubel. Door de met stof bespannen klep verdwijnt deze uit het zicht maar geniet jij nog steeds van het bioscoop geluid én beeld van je Loewe tv!

De meubels worden aangepast aan de grootte van de tv, ze zijn beschikbaar in drie formaten en ook in 3 kleuren: white, anthracite en petrol-blue.

Door de ‘turning adapter’, een aluminium buis, waar de tv’s op worden gezet kan je ze met een pinkbeweging draaien.

Wil je het geluid van je Loewe tv versterken met een soundbar of subwoofer dan kan dat zonder dat deze in het zicht hoeft te staan.

Leg je smartphone op de glasplaat en hij zal draadloos opladen. Geen draden dus mooi én handig.